Volver

Getuigenis gebruiker Cobra

Descripción

"Ik vind mezelf niet zo’n techneut, maar met deze intuïtieve bediening is het aardig gelukt!"

Sander Nieuwenhuis is één van de eerste kopers en gebruikers van de nieuwe Cobra hallenvuller. Op de vraag hoe hij de werking van de hallenvuller ervaart antwoordde hij alvast enthousiast:

AVR Cobra

(v.l.n.r. Gijs-Jan (zoon van Sander), Sander, Gerrit-jan Nieuwenhuis)

Hoe zijn je eerste gebruikerservaringen?

Best goed eigenlijk! De omschakeling van mijn oude hallenvuller naar mijn nieuwe Cobra verliep zeer vlot, ik heb geen problemen ondervonden.

Hoewel de Cobra een heel nieuw type machine is, leek me het toch een goede keuze om hierin te investeren, en terecht zo blijkt na mijn in- en uitschuursessies.

 

Wat is voor jou het grootste voordeel van deze machine?

De Cobra is zeer aardappelvriendelijk. Ik kon heel mijn oogst netjes inschuren en dit voorjaar heb ik ook mijn oogst ongeschonden kunnen uitschuren. Echt aardappelvriendelijk dus.

Toen ik mijn nieuwe Cobra voor het eerst gebruikte, zag ik er even tegenop om met de bediening om te gaan, want ik vind mezelf niet zo’n techneut, maar met deze intuïtieve bediening is het aardig gelukt. Dus als ik het gedaan krijg, krijgt iemand anders het ook gedaan! (lacht)

De hallenvuller laat zich ook gemakkelijk verplaatsen, dus dat scheelt me een hoop tijd.

 

Profiel Sander:

  • Woonplaats: Zwaanshoek
  • Functie: Firma A.C. Nieuwenhuis en Zonen, akkerbouwbedrijf met voornamelijk aardappelen (ook nog uien, wortelen en tarwe).