Go Back

Spirit 6100

Spirit 6100

Harvesters

Beschrijving

De Spirit 6100 is een 1-rijige verstekbunkerrooier 6-tons bunker. Deze kleinste telg van de Spirit-familie heeft alles in huis om u een kwalitatieve  oogst te bezorgen. De Spirit-reeks heeft door de jaren een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van aardappelvriendelijkheid en capaciteit.

Het unieke rooi- en scheidingssysteem van de Spirit 6100 zorgt voor een zeer aardappelvriendelijk rooiproces, alles draait uiteindelijk om uw kostbare aardappel. AVR ontwikkelde daarom een zachte productflow dankzij minimale valhoogtes, zo min mogelijk richtingswijzigingen en een vlakke leestafel. Hierdoor is de machine uitermate geschikt voor het rooien van vroege aardappelen voor de consumptie. De 6-tons bunker en het  brede kanaal zorgen voor ruim voldoende capaciteit. Aan de leestafel of aan het afvoerbandje kan u nog overgebleven loofresten, ongewenste aardappelen of kluiten manueel uit de productstroom verwijderen voor een optimaal resultaat.

1-rij, hoge capaciteit

De Spirit 6100 is een 1-rijige verstekrooier met grote capaciteit. Deze aardappelrooier kan 6,000 kg transporteren in combinatie met de bunker optimizer. Dit verhoogt substantieel de capaciteit van de machine, aangezien u minder tijd besteed aan het leegdraaien van de bunker.

De capaciteit van de Spirit 6100 wordt in grote mate ook bepaald door de ruime bunker van 6 ton. Zo zijn er minder losmomenten nodig per hectare, wat u tijd bespaart.

Gemakkelijke bediening

De rooier is eenvoudig te bedienen. Met de joystick bedient u alle veelvoorkomende functies, zoals het op en neer bewegen van de rooibek, de  niveauregeling, de stuurwielen, de disselsturing en de bunker. Om alles overzichtelijk te houden, kan u minder frequente zaken vanuit een  overzichtelijke bedieningskast instellen. Ook het CAN-bus systeem maakt de bediening eenvoudiger.

Productspecificaties Technische details

Spirit 6100
Rijen 1
Rijenafstand (cm) 75 or 90
Afmetingen (l x b x h in m) 8.82 x 3.00 x 3.70
Gewicht (kg) 6.500
Bunkercapaciteit (ton) 6
Maximum loshoogte (m) 4.10
Vermogen (PK) 66 kW / 90 pk
Aansturing Mechanisch
In verstek / in-lijn In verstek
Olie (op 180 bar) (l/min) 60
Productspecificaties Sterktes

Productspecificaties Matten

Productspecificaties Standaarduitrusting

Productspecificaties Opties

Media (4 files)

Harvesters